bermain

Bermain Empat Tangan ke Gelembung

Elakkan Perlumbaan.

Ini sama sekali bertentangan dengan apa yang harus mereka lakukan –  downlaod mega888 apk on here !! duduk rapat dan menunggu tangan monster.

Sebaliknya mereka bangun dengan 10/10 di bawah senapang dan menaikkan semuanya, dipanggil oleh AQ dan mula berlumba.

Menang atau kalah dengan terus berlumba mereka menundukkan diri kepada perbezaan yang sangat buruk. Di bawah senapang di sini dengan 10 10 permainan yang betul adalah membuat kenaikan standard.

Kemudian jika Ace mengalahkan flop, anda boleh melipat atau bertaruh dengan mudah mengetahui anda berada di hadapan jika tidak ada kad gambar.

Maksudnya ialah dengan membuat kenaikan gaji secara konsisten ketika anda mempunyai tangan, anda tidak meletakkan semua kerepek anda. Dalam keadaan ini jika AQ bergerak semua selepas kenaikan anda, maka anda boleh melipat dengan mudah. Mengapa berlumba ketika pemain lain berada di bawah tekanan?

Yang mesti anda selalu ingat di sini adalah tahap buta. Apabila tirai mencapai 300/600, anda tidak mempunyai pilihan selain bergerak dengan tangan, tetapi sehingga anda melakukannya dan permainan yang betul adalah untuk mengelakkan semua perlumbaan seperti wabak.

Anda bermain SNG untuk menjana wang dan membina simpanan wang anda. Sebilangan besar orang lain bermain untuk mencubanya dan tidak tahu yang lain.

Apabila anda mendapat empat tangan, anda perlu bermain permainan yang sangat terukur dan sabar. Tirai mungkin masih 30/60 dan jika anda mempunyai timbunan cip katakanlah 1500 maka anda sangat selesa. Walaupun blinds 50/100, anda masih mempunyai banyak lagi permainan. Menang Blind Sebilangan pemain menghadapi masalah ketika anda terus memenangkan tirai mereka dan mula melakukan perkara-perkara lucu jika ini terus terjadi pada mereka. Anda perlu membuat rancangan licik untuk terus memenangi satu atau dua buta dengan tangan yang lebih rendah jika kad anda mati.

Cara untuk melakukannya adalah dengan melepaskan kain A pada blind kecil (di mana blind besar mempunyai kedudukan pada anda) tetapi bermain 89 penyambung yang sesuai atau lain pada butang.

Kain buruk adalah tangan yang mengerikan untuk dimainkan kerana jika anda membuat kenaikan gaji dan dipanggil maka anda tidak tahu sama ada anda masih dikalahkan ketika Ace memukul. Ideanya adalah untuk tidak membuat permainan seperti ini di mana kita melakukan sebahagian besar tumpukan kita untuk mencuri yang dirasakan. Selalunya anda akan dipanggil oleh buta besar dan melainkan jika anda terus bertaruh dengan apa-apa, anda akan kehilangan pot. Dalam keadaan ini, lebih baik tidak bermain di tempat pertama. Semua yang anda lakukan adalah bertekad untuk bermain dengan situasi yang lebih baik ketika masih ada empat pemain lagi. Tunggu kad yang lebih baik – kad akan datang.

Apabila anda melakukan ini, beberapa perkara mula berlaku. Pertama, pemain di sebelah kiri anda akan langsung menyedari bahawa anda tidak berusaha untuk mencuri tirainya dan akan gembira mengetahui bahawa anda mempermainkannya dengan jujur. Mereka juga akan mengetahui atau sekiranya anda tidak memanggil kenaikan gaji dan melihat jepit. Secara psikologi mereka tahu bahawa jika anda membesarkan anda mesti mempunyai tangan yang besar.

Biarkan buta besar bersendirian ketika anda mempunyai kain lap, anda berada dalam buta kecil dan ia adalah empat tangan dalam situasi ini.

Kemudian apabila anda dilipat pada butang dan anda mempunyai 89 yang sesuai atau JQ, dengan kata lain panggilan masuk yang masuk akal dalam kedudukan lewat dalam permainan cincin penuh maka anda boleh menaikkannya dan melepaskan tirai tanpa hujah. Caranya di sini adalah bahawa lebih mudah untuk melipat 89 yang sesuai ketika anda dimainkan semula. Dalam keadaan ini jika tirai mula bermain pada anda maka anda tahu mereka mempunyai tangan yang baik – kerana mereka tahu anda tidak mencuri tirai!

Begitu juga ketika anda berada di buta besar dan anda mempunyai kain A – periksa. Jangan tergoda untuk mula bertaruh kecuali tirai cukup kecil sehingga tidak akan menyakitkan anda. Bersenang-senang memenangi buta anda dan tidak meletakkan sebarang risiko.

Ingat bahawa ini bukan jadual akhir WSOP di mana orang bergerak untuk memberi tekanan, di sini orang bergerak tanpa bersenang-senang kerana mereka adalah pecandu aksi – jangan terperangkap dengan seluar anda ketika ini berlaku kepada anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *